RESTRICŢII RUTIERE, LA HUNEDOARA, PENTRU PARADA DE 1 DECEMBRIE

Parada de „Ziua Naţională a României” va aduce unele restricţii la Hunedoara. Astfel, duminică, 1 decembrie, între orele 11:00 – 16:00, va fi oprită circulația pe Bulevardul Dacia, de la intersecția cu strada Avram Iancu până la intersecția cu Bulevardul Corvin, inclusiv sensul giratoriu din fața Hotelului Rusca și intersecțiile cu străzile Ion Creangă, 22 Decembrie și Bulevardul Rusca și până la intersecția cu Bulevardul Republicii.

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara roagă posesorii de autoturisme ca, începând de sâmbătă, 30 noiembrie 2019, să nu le parcheze pe Bulevardul Dacia, pe carosabil, de la intersecția bulevardelor Dacia – Corvin până la intersecția Bd. Dacia cu strada Avram Iancu.

Parada de 1 Decembrie, organizată de Primăria Hunedoara, va începe la ora 14:30 şi se va desfăşura pe traseul Bulevardul Dacia-Gambrinus-Zona Union. Vor participa Fanfara din Petrești, județul Alba, subunități ale MapN, MAI, ISU, Poliția Locală Hunedoara, Serviciul Public Județean Salvamont HD, Asociația „Terra Dacica Aeterna”, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara, Garda Cetății Deva, Detașamentul „Mateiaș” Câmpulung Muscel, Asociația de Reenactment Edelweiss Ost – București, Asociația „Pașii României prin Socialism și Democrație” Hunedoara, Clubul Airsoft DAC Deva, Aeroclubul României. De asemenea, cei prezenţi la paradă vor avea ocazia să admire şi un detaşament format din tineri fără nicio pregătire militară, dar cu dragoste față de istorie, de la Asociația „Pașii României prin Socialism și Democrație” Hunedoara, care vor purta uniforme militare din vremuri demult apuse.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.