DEMISIE LA VÂRFUL CASEI DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE HUNEDOARA. LILIANA VAIDNER A DECIS SĂ PLECE DIN FUNCŢIE

Liliana Vaidner (foto), directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Hunedoara, şi-a dat demisia de la şefia instituţiei. Aceasta a anunţat, vineri seară, prin intermediul unui comunicat de presă, că a ales să plece din funcţia de conducere pe care a ocupat-o mai bine de doi ani.

„Motivele am să aleg să nu le comentez. Mandatul pe care l-am avut, timp de mai bine de doi ani, a fost unul plin de emoție, de implicare, destinat sănătății sutelor de mii de hunedoreni, asigurați ai Casei de Asigurări de Sănătate. Așa cum am simțit și acționat – personal și instituțional – consider acești ani de mandat o reușită. Această reușită aparține însă și unei echipe minunate, căreia îi mulțumesc. Alături de echipa Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, mulțumesc tuturor celor care, pe durata mandatului meu, mi-au acordat sprijin, încredere și mi-au susținut inițiativele. A gestiona calitatea sănătății a peste 450.000 de persoane este un efort susținut și unul care trece dincolo de diferențe, opinii, interese. Acest fapt s-a întâmplat constat, iar lucrul bine făcut se vede în sănătatea din județul Hunedoara”, a arătat Liliana Vaidner.

Aceasta a adăugat că, în timpul mandatului său, s-a confruntat cu „multe momente de cotitură care au condus cel puțin la o victorie pentru sănătatea din județul Hunedoara”. „Aceasta este înființarea Oficiului de Asigurări de Sănătate Petroșani, compartiment al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara, cu activitate permanentă, zilnică, în Valea Jiului, care deservește mai bine de 25% din populația județului, adică peste 119.000 de asigurați. Domeniul sănătății este unul dinamic, cu multe provocări, care implică viziune și gândire strategică, dar și acțiune suportivă. Cred că toate aceste aspecte au caracterizat mandatul meu de Președinte – Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în timpul celor peste doi ani în care l-am deținut. Acum, la bilanț, doresc mult succes celor care vor coordona acest complex aspect al vieții hunedorenilor, astfel încât calitatea serviciilor asigurate să fie una cel puțin constantă”, a mai transmis Liliana Vaidner.

Liliana Vaidner a fost numită la conducerea CAS Hunedoara, prin ordin de ministru emis în vara anului 2017. Înainte de a prelua cârma acestei instituţii, a condus, timp de mai mulţi ani, Spitalul General CF din Simeria.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.