Fostul consilier local al municipiului Hunedoara Daniel-Cosmin Ardelean, director la o structură a Ministerului Educației

Consilierul local al municipiului Hunedoara Daniel-Cosmin Ardelean, membru al PNL, a plecat la Ministerul Educației pentru a ocupa funcția de director al Direcției de învățământ dual. 

„Colegul nostru a plecat la București. Este director la Direcția de învățământ dual din cadrul Ministerului Educației. A fost cooptat pe acest post de ministrul Educației din data de 25 mai. Are multă experiență în acest domeniu”, a declarat Lucian Gherman, președintele organizației municipale a PNL Hunedoara. 

„Am fost detașat pe o perioadă de șase luni, de la Liceul «Tehnologic» Transilvania Deva, unde ocup postul de profesor pentru învățământul profesional, în instruire practică, domeniul electromecanicii. De profesie sunt inginer, absolvent al Universității Tehnice din Timișoara”, a afirmat Daniel-Cosmin Ardelean. 

Acesta a demisionat din Consiliul local Hunedoara, locul său urmând să fie ocupat de Dănilă Traian, supleant pe lista PNL. Mandatu noului consilier local va fi validat în ședința ordinară a CL Hunedoara din data de 26 iunie. 

 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.