USR Deva își alege, din nou, președintele. Și lista candidaților pentru Consiliul Local al municipiului va fi refăcută

Membrii USR Deva au fost convocați, din nou, într-o Adunare Generală, în data de 21 iunie, pentru a-și alege președintele organizației. Totodată, vor fi stabiliți candidații pentru Consiliul local al municipiului Deva, la alegerile locale din acest an. În luna februarie, USR Deva a făcut publică o listă de candidați pentru CL Deva, însă, între timp, unii dintre ei s-au retras. Este vorba despre Bianca Samfiroiu, cea care a deținut și funcția de președinte al USR Deva, din care a demisionat. 

Frecvența cu care USR Deva își alege președinții a devenit subiect de ironii pentru foști membri de partid. Aceștia mai susțin că organizația nu ar avea suficienți oameni cu care să intre în bătălia de la alegerile locale, partidul nefiind atractiv pentru cei interesați să intre în politică. 

 

„Duminică, 21.06.2020, la ora 10.00, la sediul USR Deva situat pe Bd. 22 Decembrie, Bl. D3, parter, va avea loc o nouă Adunare Generală.

Pe OZ avem alegerea unui nou președinte. A câta oară? Dar mai avem și suplimentarea listei de candidați din partea USR Deva pentru ocuparea unui loc sau mai multe (ferească faraon!) în cadrul CL Deva. 

Întrebarea este: pe lângă Samfi, s-au mai retras și alți candidați la CL din partea USR Deva? Că dacă au plecat… e nasoală treaba pentru impostoarea Hangan.

Și acum să fac o mărturisire… Convocatorul mi-a fost încredințat într-un mesaj din partea viitorului Președinte al USR Deva căruia îi urez succes în organizarea autobuzului electoral”, a scris Adrian Moldovan pe Facebook. 

În ceea ce privește candidatul la funcția de primar al Devei, acesta rămâne Gabriel Ilieș, conform anunțului făcut de USR în luna februarie. 

Președintele organizației județene a USR Hunedoara, Pollyanna Hangan, a contrazis afirmațiile fostului membru USR Adrian Moldovan, spunând că organizația are suficienți candidați pentru CL. Totodată, aceasta a spus că la alegerile locale, se va merge cu o listă comună cu candidații de la PLUS, între cele două partide fiind în curs de stabilire un protocol. 

„În afară de Bianca Samfiroiu nu s-a retras nimeni. Ea a demisionat în urmă cu două luni, din cauza unor probleme personale. Nu trebuie să uitați că suntem și într-o alianță cu PLUS. Avem un protocol politic cu acest partid și suntem într-un protocol de alianță care urmează să fie semnat. Din cauza crizei cu pandemia, s-a întrerupt acest demers. Avem peste 50 de membri în USR Deva și suficienți oameni interesați să candideze”, a explicat Pollyanna Hangan. Aceasta a mai precizat că lista de candidați nu va fi refăcută, ci doar completată. 

 

 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.