USR Deva are un nou președinte. Oana Andreea Biriș a fost aleasă cu unanimitate de voturi

USR Deva și-a ales un nou președinte. Oana Andreea Biriș a reușit să obțină susținerea colegilor organizației municipale, fiind aleasă cu unanimitate de voturi. Aceasta nu a avut un contracandidat la funcția de președinte al filialei USR Deva. Oana Andreea Biriș a declarat că nu va candida pentru nicio funcție la alegerile locale din acest an, dar se va ocupa de coordonarea campaniei electorale la nivel județean. 

„Deocamdată ne concentrăm pe organizarea campaniei pentru alegeri locale și pe definitivarea programului de guvernare locală. Ne propunem să obținem un scor mai bun decât cel pe care l-am obținut la alegerile prezidențiale. Având în vedere că în ultimul an nu am avut o situație favorabilă la Deva. Nu voi candida nicunde la alegerile locale, voi fi coordonator județean pentru campania electorală. Consider că pot să ajut mai mult partidul din poziția respectivă, decât dacă aș fi candidat”, a declarat Oana Andreea Biriș. 

La aceeași ședință a fost completată lista de candidați pentru Consiliul local Deva cu cinci nume noi, pe lângă cele anunțate în data de 8 februarie. Oana Andreea Biriș a mai precizat că USR Deva are 53 de membri, iar la Adunarea Generală a organizației au fost prezenți 31 de membri. 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.