VIDEO| HUNEDORENI, IMPLICAȚI ÎN TRAFIC CU MIGRANȚI. ÎNCERCAU SĂ SCOATĂ DIN ȚARĂ ȘASE INDIENI

<!–// –>

var ssObj = window.synoScore || (window.parent?window.parent.synoScore:0);
if(ssObj){
ssObj.reportImp(’78f547fc90ba1f45e7547922f3bf457e16b18464.png’,’1180496′);
}187 total views
, 13 views today

Trei persoane, între care două cu domiciliul în județul Hunedoara, au fost prinse de către poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş Severin în timp ce încercau să scoată ilegal din ţară şase cetăţeni indieni. Aceștia au fost depistați în cadrul unei acțiuni efectuată de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, pe linia combaterii migraţiei ilegale.

Cetățeni indienii, cinci bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, intenționau să ajungă, cu sprijinul celor trei români, într-un stat din vestul Europei, spun polițiștii de frontieră.

„În data de 04 iulie 2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 19.30, o patrulă a poliţiei de frontieră a oprit pentru verificări, pe raza localităţii Goruia (DJ 581), judeţul Caraş Severin, un autoturism marca BMW înmatriculat în România, condus de o persoană de sex feminin, domiciliată în judeţul Alba. La scurt timp, lucrătorii noştri au oprit un alt autovehicul, marca Mercedes Vito, înmatriculat în România, cu care călătoreau doi cetăţeni români, cu domiciliul în judeţul Hunedoara. În mijlocul de transport au fost descoperiţi, în calitate de pasageri, şase cetăţeni străini, cinci bărbaţi şi o femeie, fără documente de identitate asupra lor. Deoarece exista suspiciunea că autoturismul BMW avea rol de antemergător, poliţiştii de frontieră i-au condus pe cetăţenii români şi străini la sediul instituţiei pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite sunt cetăţeni din India, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că cetăţenii români intenţionau să îi ajute pe cei şase indieni în încercarea lor de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, se arată într-un comunicat transmis de ITPF Timișoara.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii trafic de migranţi pentru cei trei cetăţeni români şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei şase indieni.


Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.