PREFERI ÎNCĂLȚĂMINTEA DIN MATERIAL TEXTIL? AFLĂ AICI CUM SĂ O PORȚI ASTFEL ÎNCÂT SĂ NU SE DETERIOREZE!

<!–// –>

var ssObj = window.synoScore || (window.parent?window.parent.synoScore:0);
if(ssObj){
ssObj.reportImp(’78f547fc90ba1f45e7547922f3bf457e16b18464.png’,’1180496′);
}38 total views
, 1 views today

, Preferi încălțămintea din material textil? Află AICI cum să o porți astfel încât să nu se deterioreze!Primăvara și vara sunt cele mai bune anotimpuri pentru încălțămintea din materiale lejere, cum este cel textil. Pe lângă faptul că ajută piciorul să respire, modelele vin în diverse culori și cu multe imprimeuri, putând fi personalizate destul de ușor. Încălțările de vară de acest fel sunt foarte comode și lejere, de aceea sunt foarte populare. Așa că, dacă ești adepta acestora, mai jos poți descoperi cum să le îngrijești astfel încât să le porți cât mai mult timp de acum încolo.

Încălțămintea din material textil este pretențioasă

Când alegi să porți încălțări din material textil, trebuie să te gândești dinainte că acestea se pot rupe mult mai ușor decât o pereche de sandale de damă din piele naturală sau artificială, de exemplu. De aceea, trebuie să ai grijă cum le cureți, mai ales dacă vrei să te bucuri de ele pentru o perioadă mai lungă. De asemenea, felul în care le porți contează foarte mult.

Următoarele sfaturi te pot ajuta să păstrezi încălțămintea din material textil cât mai mult timp:

Folosește produse speciale de îngrijire

Poate nu știai, însă acum există produse de îngrijire și pentru încălțările din material textil. Deși unele se potrivesc mai multor tipuri de pantofi, este bine să mergi pe cele speciale, mai ales că nu sunt foarte greu de găsit în magazinele de profil.

Ai grijă la spălatul la mașină

Nu-i așa că de cele mai multe ori bagi acest tip de încălțări în mașina de spălat? Deși nu este un lucru rău sau ieșit din comun, cel mai bine este să folosești săculeți speciali care le vor proteja. Alternativa este curățatul la mână, însă acesta nu este la fel de eficient, iar dacă sunt pătate, sunt mari șanse ca acestea să nu iasă așa cum ți-ai dori. 

Așadar, mașina de spălat este o soluție sigură de curățare, atât timp cât ai în vedere să folosești acești săculeți.

Verifică-le din când în când

Cel mai des, încălțămintea textilă se rupe la îmbinarea cu talpa, de aceea trebuie să fii atentă și să o verifici din când în când. Bineînțeles că trebuie să dai atenție și felului în care o porți, astfel este de preferat să eviți pe cât posibil loviturile de borduri sau scări. Pe lângă o durere de picior, te poți alege și cu pantofii rupți.

Păstrarea

Cum vara nu este singurul anotimp, vine vremea când încălțămintea de sezon trebuie pusă la păstrare. Ca și în cazul modelelor de piele, cele textile trebuie ținute în cutii, la loc ferit de umezeală. Poți folosi acele pliculețe de gel de siliciu care să prevină deteriorarea provocată de umiditate. Chiar și când sunt puse bine, este recomandat să le verifici starea din când în când pentru a vedea dacă sunt în regulă.

Indiferent că ești deja fană sau te gândești să îți cumperi una sau mai multe perechi de încălțăminte din material textil, sfaturile de mai sus te pot ajuta să le păstrezi  pe cele preferate și să nu arunci banii pe astfel de perechi în fiecare anotimp, dacă nu este timpul să le schimbi sau nu s-au demodat.

Sursa foto: Pixabay.com


Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.