Radu Moldovan, vicepreședinte PSD, susține autonomia filialelor: „Fiecare organizație trebuie să-și aleagă singură destinul, fără intervenția conducerii centrale”

In cadrul CEx-ului Partidului Social Democrat desfășurat la începutul săptămânii, președintele Marcel Ciolacu a luat o decizie cel puțin bizară, cea de a numi un coordonator de alegeri interne pentru filiala Cluj, in persoana lui Gheorghe Simon.

De ce bizară? Deoarece nu-si are sensul această numire, fiecare organizație organizandu-și alegerile in mod democratic, conform statutului.

In plus, in conducerea PSD există deja vicepreședinți cu atribuții legate de coordonarea organizațiilor, in cazul Transilvaniei fiind vorba de Radu Moldovan si Gabriel Zetea.

Nici Radu Moldovan nu înțelege această decizie, acesta fiind absent de la ședința CEx cu pricina:

„Nu știu ce s-a discutat in CEx, am aflat din presă anumite decizii. Eu sunt de părere că fiecare organizație trebuie să-și aleagă singură destinul, conducătorii si direcția, si nu cineva din conducerea centrală”, a precizat Moldovan pentru stiridebistrita.ro.Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.