FOTO| INCENDIU LA ACOPERIȘUL UNEI CASE DIN LOCALITATEA AUREL VLAICU

Acoperișul unei case din localitatea Aurel Vlaicu a luat foc. Pompierii au intervenit rapid, reușind să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă întreaga locuință.

„Pompierii Detaşamentului Orăştie şi ai Gărzii Geoagiu au intervenit cu două maşini, dotate cu echipamente de stingere, cu capacitate de 5.000 si 9.000 de litri, la un incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinte alcătuită din parter şi mansardă. Echipajele de pompieri au acţionat eficient reuşind să limiteze arderea la nivelul acoperişului şi mansardei cu o suprafaţă de aproximativ 80 mp. Acţiunea pompierilor a stopat extinderea incendiului la întreaga casă sau la anexele şi locuinţele din vecinătate. La locul desfăşurării incendiului a fost deplasat preventiv şi un echipaj de prim ajutor, cu o ambulanta tip B2, însă nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara

Pompierii bănuiesc că, incendiul a fost generat de un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile din structura acoperişului.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.