(FOTO EXCLUSIV) Tavanul din biroul administratorului public al județului s-a prăbușit. Costel Avram: „Tavanul și grinzile au căzut pe biroul meu. Dacă eram acolo, nu scăpam”

Incident grav, în clădirea Consiliului Județean Hunedoara. Tavanul biroului administratorului public al județului, Costel Avram, s-a prăbușit, ieri. Două grinzi mari din plafon au picat pe biroul lui Avram, și doar norocul a făcut ca acesta să nu fie acolo, în acel moment. Potrivit acestuia, structura de rezistență a imobilului pare a fi afectată. Clădirea monument istoric a fost reabilitata și renovată în anul 2005. 

„Nu am ajuns încă, dar am poze și de azi-noapte, când lucrau toți muncitorii. Din ce am văzut, tavanul și grinzile s-au prăbușit. Ieri, eu am avut program de Valea Jiului, și nu era nici secretara acolo. Cert este că, la cum a căzut, dacă – Doamne ferește – eram în birou, nu scăpam. Totul a căzut pe biroul la care stau eu. Capetele grinzilor foarte mari au căzut pe birou. Cine era acolo, putea să fie… Se pare că este o problemă cu structura de rezistență… Trebuie să vedem, cu o firmă autorizată, cum este structura de rezistență a acestei clădiri. Clădirea a fost renovată prin 2005-2006, dar după cum am văzut pozele… Așa a fost să fie, ca ieri eu să fiu în Valea Jiului. Am avut noroc…”, a declarat pentru „Ziar de Hunedoara”, Costel Avram.

 

 

Coincidență sau nu, la începutul lunii iulie a anului trecut, administratorul public al județului, Costel Avram, a trecut prin clipe de groază. Mașina cu care se afla în vizită de lucru la șantierul drumului județean 709F, din Masivul Parâng, a fost lovită de trăsnet. Din fericire, atât administratorul public cât și celelalte persoane care se aflau în autoturism nu au avut de suferit. 

Citește și: Clipe de groază pentru administratorul public al județului. Mașina cu care s-a deplasat în Parâng a fost lovită de trăsnet. Costel Avram: „A zburat antena, mașina s-a stricat, iar în drum, în urma trăsnetului, s-au făcut vreo șapte găuri”

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.