Copilă de șapte ani, dispărută într-un canal de lângă Strei. Sora ei a reușit să iasă din apă, fiind găsită în stare de șoc de pompieri

Echipaje numeroase de pompieri sunt în căutarea unei fetițe de șapte ani, care a dispărut în canalul de derivație a apei, care se află în zona Râului Strei. Copila a mers cu sora ei mai mare la scăldat. Aceasta din urmă a reușit să iasă din apă, fiind găsită în stare de șoc de pompieri. 

„O fetiță de numai șapte ani a dispărut în această după-amiază, în canalul de derivație a apei ce se află paralel cu Râul Strei, în dreptul localității Bretea Română. Fetița a plecat la scăldat împreună cu sora ei de 16 ani, care a reușit să iasă din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenție în stare de șoc. 12 pompieri militari caută fetița dispărută cu ajutorul bărcilor din dotare, asistați de o autospeciala și un echipaj SMURD. Pentru a facilita găsirea fetiței a fost închis barajul de la Plopi din amonte de locul evenimentului scăzându-se astfel nivelul apei din canal”, a informat ISU Hunedoara.

Revenim cu detalii… 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.