CAMERE CU ALARMĂ ȘI TERMOVIZIUNE, MONTATE LA PRIMĂRIA HUNEDOARA

<!–// –>

var ssObj = window.synoScore || (window.parent?window.parent.synoScore:0);
if(ssObj){
ssObj.reportImp(’78f547fc90ba1f45e7547922f3bf457e16b18464.png’,’1180496′);
}10 total views
, 10 views today

Autoritățile locale din municipiul Hunedoara au luat noi măsuri de protecție, în lupta cu COVID-19, atât pentru cetățeni, cât și pentru angajații administrației publice. Astfel, hunedorenii care au treabă în clădirea instituției vor trece testul temperaturii. La intrările în cele două corpuri ale clădirii Primăriei Hunedoara au fost instalate camerele de monitorizare cu alarmă și termoviziune.

Camere cu alarmă și termoviziune, montate la Primăria Hunedoara

Camere cu alarmă și termoviziune, montate la Primăria HunedoaraCamerele sunt setate să măsoare temperatura corpului uman, dar și să semnaleze orice depășire a temperaturii de 37,3°C.

Camere cu alarmă și termoviziune, montate la Primăria Hunedoara„La intrările din Primăria Hunedoara unde sunt fluxuri de activitate cu publicul am montat aceste echipamente care scanează temperatura persoanelor și care emit un semnal de avertisment în momentul în care o persoană termoscanată are temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius. Măsura este preventivă atât în interesul publicului care vine la primărie, cât și al personalului primăriei”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Cea de-a treia cameră cu alarmă și termoviziune a fost montată, ca măsură preventivă, la Unitatea de Asistență Medico-Socială „Părintele Arsenie Boca” din municipiul Hunedoara, pentru siguranța persoanelor găzduite în această unitate, dar și cu scopul de a se evita ca personalul unității să aducă din exterior infecția cu noul coronavirus. Tot pentru siguranță personalul este testat periodic, iar la intrare cu toții trec prin tunelul de dezinfectare.

Camerele au două obiective, unul optic, celălalt cu termoviziune, prin intermediul cărora pot identifica subiecții din cadru video până la o distanță de cel mult șapte metri, ziua sau noaptea. Sunt dotate cu tehnologia de recunoaștere a feței și pot identifica mai mulți subiecți simultan după cum se poate vedea și din imaginile de mai jos, indiferent dacă subiecții poartă mască sau nu, cărora, desigur, le sunt afișate și datele de temperatură. Dacă temperatura corpului acestora depășește temperatura setată în jurul valorii de 37,3 grade Celsius, o alarmă va semnala acest caz, iar accesul persoanei respective în interiorul primăriei va fi interzis.


Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.