West Deva a pierdut la Târgu Mureş

S-a încheiat turul din sezonul regulat în Liga 2 la futsal cu meciurile etapei a cincea.

Într-o partidă disputată sâmbătă la Târgu Mureş, gazdele de la CS Municipal au învins pe West Deva cu 4 – 2, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu 1 – 0. Este a doua înfrângere consecutivă pentru echipa deveană, după ce West începuse sezonul cu trei victorii la rând.

În celelalte jocuri ale rundei s-au înregistrat rezultate scontate. Korondy Junior Corund – Inter Gheorgheni s-a terminat 4 – 4, partida fiind jucată în devans. Duminică s-a disputat ultimul meci al etapei, în care liderul KSE Târgu Secuiesc a învins previzibil pe Kereszthegy Remetea cu 5 – 2.

În clasamentul seriei a doua continuă să conducă KSE Târgu Secuiesc cu 15 puncte, urmată de West Deva cu 9 puncte, Kereszthegy Remetea 9 puncte, Inter Gheorgheni 4 puncte, Korondy Junior Corund un punct şi CSM Târgu Mureş cu 0 puncte (aceasta în urma celor şase puncte de penalizare cu care a fost sancţionată). Primele trei clasate în serie la sfârşitul returului obţin calificarea în play-off, unde vor juca pentru locurile 1 – 6 în Liga 2 în compania primelor trei din seria 1.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1536585829504-0’); });

Tags

Articol preluat de pe glasul-hd.ro