(VIDEO) Retezatul Hațeg, victorie importantă în barajul pentru promovarea în Liga a treia de fotbal

Echipa de fotbal CSO Retezatul Hațeg, campioana Ligii a patra din județul Hunedoara, a învins cu 4 – 1 pe ACS Magica Balta din Caransebeș, în manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a treia. Victoria reprezintă un pas important pentru revenirea hațeganilor în Liga a treia, după 12 ani.

Meciul de fotbal a avut loc sâmbătă, pe stadionul din Hațeg, în fața unui public numeros.

„Oaspeții au deschis scorul la mijlocul primei reprize la singurul șut pe poartă, printr-o execuție de excepție. Presiunea constantă pusă de echipa noastră a dat rezultate și până la pauză Țuligă și Popa au întors rezultatul. Repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași coordonate, cu Retezatul controlând jocul și aducând mingea foarte ușor în preajma porții adverse. Popa și Pau au urcat scorul la 4-1, scor care putea fi chiar majorat la ocazia uriașă al lui Pau sau la pătrunderile lui Lupulescu și Casian”, a informat CSO Retezatul Hațeg, pe pagina de Facebook a clubului sportiv.
CSO Retezatul Hațeg, antrenată de Dan Bonta, a început meciul cu: Tonca – Ardeleanu, Țuligă, Matei, Lupulescu – Pițigoi – Popa, Buzducea, Pușcă, Gavriluți – Popesc. Au mai jucat: Arcuși, Casian, Pau, Marcu.

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.