Un bărbat, prins cu droguri în parcarea Kaufland. Acesta s-a dat de gol, în fața jandarmilor, când i s-au cerut declarația și documentul de identitate

Un bărbat a fost prins având asupra sa droguri, în parcarea magazinului Kaufland, din Petroșani. O patrulă de jandarmi, aflată acolo pentru a verifica documentele tuturor persoanelor, a descoperit că individul avea în buzunare mai multe pliculețe de cannabis.

„În timpul serviciului de patrulare, jandarmi din cadrul Detaşamentului 6 Petroşani au depistat în parcarea magazinului Kaufland, doi bărbaţi de 32, respectiv 35 de ani care la momentul solicitării documentelor de identitate şi a declaraţiilor pe proprie răspundere aveau un comportament nefiresc.

În urma controlului corporal efectuat, jandarmii au găsit asupra unuia dintre bărbaţi mai multe pliculeţe cu materie de culoare verde-olive, despre care acesta a declarat că este canabis și l-a achiziţionat pentru consumul propriu”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Documentele de sesizare privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu pliculeţele au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.