SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT: Ierarhia elevilor s-a schimbat după etapa specială a Evaluării Naționale, în timpul completării fișelor

Ierarhia mediilor generale de admitere s-a schimbat după etapa specială a Evaluării Naționale, potrivit datelor publicate sâmbătă de Ministerul Educației. Cei 195 de candidați prezenți la această sesiune specială au fost incluși și ei în clasamentele județene, astfel că în aproape toate județele ierarhia cunoscută înainte de această etapă specială s-a modificat.

Situația este una fără precedent, deoarece modificările au apărut în interviorul perioadei de completare a fișelor pentru înscrierea la admiterea computerizată, adică pe 4 iulie 2020.

Reamintim, perioada de completare a fișelor de admitere este între 2 și 8 iulie.

„După finalizarea etapei speciale a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, astăzi, 4 iulie 2020, Comisia naţională de admitere retransmite către comisiile judeţene baza de date cu mediile de admitere şi ierarhia judeţeană prin activarea, în aplicaţia informatică centralizată, a secţiunilor şi rapoartelor specifice.

Acest lucru atrage după sine și actualizarea ierarhiei la nivel județean/al municipiului București a absolvenților clasei a VIII-a. Repartizarea computerizată se va desfășura în data de 10 iulie,” potrivit Ministerului Educației.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.