Mesajul celor de la UEFA, după ce fotbaliștii României au lăsat vestiarul din Munchen în condiții impecabile

Fotbaliștii României au lăsat ves­ti­a­rul din Munchen în condiții im­pe­ca­bile, după ce au fost învinși de Olanda, scor 0-3, în optimile competiției, părăsind Campionatul European din Germania, scrie gsp.ro

Perfecți
„Tricolorii” au făcut „lună” în vestiar la finalul partidei cu Olanda. Cei de la UEFA au apreciat gestul românilor și au postat un mesaj pe pagina de Facebook în care i-au numit pe aceștia „oaspeții perfecți”.
Mesajul celor de la UEFA, după ce jucătorii României au lăsat vestiarul impecabil la finalul meciului cu Olanda: „Oaspeţii perfecţi”
„Oaspeţii perfecţi. După eliminarea de la EURO 2024, România a lăsat ves­tiarul din Munchen impecabil, cu o scrisoare emoţionantă pentru gazdele lor germane”, a fost mesajul celor de la UEFA.
Delegația României a lăsat în vestiar și un mesaj în care a spus ce a însemnat acest turneu final pentru „tricolori” și le-a mulțumit organizatorilor.
„UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experienţe fotba­lis­tice din istoria noastră şi ne-a bu­cu­rat faptul că Germania a fost cea care a oferit scena. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare experienţă ne-a unit în jurul magiei fotbalului.
Plecăm din Germania ştiind că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem par­te din marea familie a fotbalului euro­pean.
Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilităţile care au fost o mare parte din ex­pe­ri­enţa noastră pozitivă la EURO 2024.
Echipa naţională a României”, a fost mesajul lăsat de „tricolori” în vestiar.

Articol preluat de pe mesagerulhunedorean.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.