HUNEDOREAN ȘANTAJAT DE DOI VECINI, LA UN AN DUPĂ CE A URCAT BEAT LA VOLAN ȘI A FOST IMPLICAT ÎNTR-O TAMPONARE

8.000 de lei. Aceasta a fost suma pe care un hunedorean a dat-o vecinilor săi pentru a păstra tăcerea, cu privire la producerea unui eveniment rutier al cărui protagonist a fost chiar bărbatul șantajat.

Incidentul s-a petrecut anul trecut, în data de 25 martie, când, după ce consumase băuturi alcoolice, bărbatul a urcat la volanul autoturismului, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Cei doi vecini ai hunedoreanului, în vârstă de 35 și 39 de ani, din comuna Vața de Jos, au păstrat tăcerea vreme de un an, de la producerea incidentului, numai că, în acest an „s-au trezit” că tăcerea lor are totuși un preț. Așadar, pentru a nu spune nimănui despre incident i-au cerut bărbatului suma de 8.000 de lei, bani pe care acesta i-a și dat celor doi. Pentru ca mai apoi să se ducă la poliţiştii Postului de Poliţie Vaţa de Jos și să le povestească oamenilor legii întreaga pățanie. „În baza administrării probatoriului, poliţiştii au stabilit faptul că aspectele reclamate se confirmă, iar suma de bani solicitată prin şantaj a fost achitată de către bărbat. Prin urmare, în data de 12.02.2020, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, a celor doi bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisar Bogdan Nițu.

Cei doi bărbați urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.