FOTBAL. Corvinul pregătește meciul cu Paksi FC din Europa League

După ce Corvinul Hunedoara a în­ceput actualul sezon cu partida din Supercupa României disputată la București cu FCSB ( formație care a câștigat trofeul după victoria cu 3-0), echipa hunedoreană va evolua joi, 11 iulie, de la ora 20:00, în Ungaria, la Paksi, în prima manșă a Turului 1 din Europa League.

Puternică
Antrenorul Florin Maxim (foto) este de părere că elevii săi au de învăţat din meciul de la București, în perspectiva par­tidei cu Paksi FC din Europa League.
„Paksi nu este o echipă combinativă de talia celei pe care am întâlnit-o la București, dar este una foarte pu­ter­nică. Din acest meci, cu FCSB, avem de învăţat gestionarea momentelor. Con­sider că suntem pregătiţi de Europa League, la București a fost doar un meci. Mie îmi place să văd în primul rând lucrurile pozitive, au fost câteva. Iar părţile mai puţin bune le vom discuta şi cred că vom trece peste ele”, a afirmat Florin Maxim. Tehnicianul Corvinului a explicat încă o dată de ce echipa a ales să joace în competițiile euro­pene, în detrimentul unei pro­movări în Superligă: „Acum noi nu avem drept de promovare în Superligă, dar sperăm că poate se găseşte o portiţă şi pentru noi. Jucând în Cupele europene nu puteam să schimbăm forma juridică a clubului. Pentru că dacă schimbam acum nu mai aveam drept de a juca în Europa League. Şi toţi am ales să jucăm în Cupele europene, pentru oraş, pentru comunitate, pentru jucători, pentru toţi e important să jucăm acolo”, a adăugat antrenorul hunedorean.­

Articol preluat de pe mesagerulhunedorean.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.