DOI HUNEDORENI AU FOST REȚINUȚI ÎN URMA UNUI SCANDAL URIAȘ, PETRECUT ÎN CĂLAN

Miercuri seara polițiștii din Călan au fost solicitați să intervină pentru a aplana un scandal în Piața agroalimentară a orașului. Echipajul sosit la fața locului a identificat doi bărbați, din Călan, unul în vârstă de 30 de ani, care a reclamat că a fost tăiat cu un cuțit în zona abdomenului, și unul de 40 de ani, care a declarat că a fost lovit cu pumnii de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Călan, în urma unor discuții contradictorii. Tânărul de 30 de ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

„Poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului Hunedoara, a avut loc o altercație verbală între un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara şi bărbatul de 40 de ani, din Călan, care a plecat, la volanul autoturismului său, în viteză, spre orașul Călan. Hunedoreanul, însoțit de un prieten, s-a deplasat în orașul Călan pentru a purta „o discuție” cu bărbatul de 40 de ani, cu privire la comportamentul avut de acesta, în Hunedoara. Ajuns în orașul Călan, hunedoreanul s-a întâlnit cu un prieten în vârstă de 35 de ani, din Călan, împreună cu care și-a continuat deplasarea, până la un bar situat în apropierea halei Pieței Agroalimentare Călan. Ajunși aici, hunedoreanul i-a cerut explicații persoanei vătămate în vârstă de 40 de ani, dar, în cele din urmă, discuția a degenerat într-o stare conflictuală, hunedoreanul lovind cu pumnul persoana vătămată, timp în care bărbatul de 35 de ani, din Călan, a înjunghiat un bărbat de 30 de ani, din Călan, proprietarul terasei la care a avut loc altercaţia, care încercat să intervină pentru aplanarea conflictului”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

O anchetă penală are loc pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor, cel în vârstă de 40 de ani, din Hunedoara şi cel în vârstă de 35 de ani, din Călan, fiind reținuți preventiv, pentru 24 de ore şi depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor preventive.

comentarii

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.