(VIDEO) Cursă criminală, făcută de un șofer de TIR, pe DN76, în zona localității Săliștioara. „A fost foarte aproape să producă un adevărat carnagiu”

Manevră care putea fi criminală a unui șofer profesionist, pe DN76, Brad-Deva. Bărbatul, care conducea o autocisternă, a intrat pe contrasens într-o depășire a unei coloane, forțând șoferii care veneau din sens opus să iasă în afara carosabilului. Conducătorul auto a mers pe contrasens mai bine de un minut, iar în cursa sa nebună a trecut chiar și printr-o alveolă neregulamentar. Totul a fost surprins de o cameră de bord a unui șofer care circula în urma sa, ce a pus întreaga filmare pe contul său de youtube.

„Pe drumurile din Romania poti muri fara nicio vina din cauza unor specimene de soferi asa-zisi profesionisti.Un astfel de individ, pe data de 24.10.2019 aflat intr-un coteț inmatriculat HD74CST a fost foarte aproape sa produca un adevarat carnagiu pe DN 76 .A intrat in mod repetat in depasiri pe linie continua, in curbe fara vizibilitate , dupa care era cat pe ce sa spulbere un bus care circula regulamentar iar cateva sute de metri mai incolo si un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112 dar din pacate pe acel tronson de drum nu exista echipaj de la rutiera sa verifice daca cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor, în descrierea video-ului său.

Video of Sofer de tir cu comportament criminal

 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.