APELUL PRIMARULUI ORAŞULUI HAŢEG, MARCEL ADRIAN GOIA: „SĂ NE UNIM ÎN RUGĂCIUNE ŞI SĂ NE RUGĂM PENTRU DEPĂŞIREA PROBLEMELOR EXISTENTE LA NIVELUL ÎNTREGII LUMI”


Primarul oraşului Haţeg, Marcel Adrian Goia, face un apel la rugăciune comună, invitându-i pe credincioşi să ţină o zi de post, în contextul pandemiei de coronavirus care afectează din ce în ce mai mulţi oameni din întreaga lume.

Dragi locuitori ai oraşului Haţeg şi ai Ţării Haţegului, având în vedere situaţia prin care trecem cu toţii acum, situaţie la care nu îi putem face faţă cu toate resursele pe care le avem, facem un apel la toţi creştinii oraşului Haţeg şi a Ţării Haţegului să declarăm o zi de post şi rugăciune în ziua de 3 aprilie 2020. Pe această cale, fac un apel la toţi cei care cred în Dumnezeu să ne unim în rugăciune şi să ne rugăm pentru depăşirea problemelor existente la nivelul întregii lumi. Pe preoţii ortodocşi şi pe pastorii bisericilor neoprotestante din oraşul Haţeg şi din Ţara Haţegului îi rog pe fiecare ca, în ziua de vineri, 3 aprilie, la ora 17:00, să ne unim într-o rugăciune comună în locaşurile de cult unde păstoreşte fiecare. Dumnezeu să fie cu noi, să ne ocrotească şi să ne ajute să trecem peste acest moment greu!”, a transmis Marcel Adrian Goia, primarul oraşului Haţeg.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.