Tânără bătută și jefuită în Deva

Joi seara, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Deva, a alertat Poliția, după ce a fost bătută și jefuită de un tânăr pe o stradă din municipiu.

Pentru a-şi asigura scăparea, în condiţiile în care femeia a opus rezistenţă şi a solicitat ajutorul trecătorilor, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri de pumn în zona capului, după care a fugit, fiind urmărit de fratele femeii, care a contribuit la prinderea acestuia.

„La faţa locului s-au prezentat poliţiştii Biroului Investigații Criminale, care l-au condus pe prezumtivul autor, un tânăr de 28 de ani, din Deva, la sediul unităţii de Poliţie, pentru audieri. Faţă de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Judțean Hunedoara.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

comentarii

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.