Polițiștii au reținut un bărbat acuzat că și-a hărțuit fosta iubită și i-a incendiat mașina

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de hărțuire și distrugere. Victima acestuia este fosta sa parteneră de viață.

„Poliţiştii au stabilit că suspectul în perioada 2017 – 2021, şi-a hărţuit fosta concubină prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță, iar în noaptea de 25 ianuarie 2021 a provocat distrugeri la nivelul unei oglinzi retrovizoare a autoturismului femeii, parcat pe o stradă din municipiul Deva. De asemenea, în data de 22 aprilie 2021, în jurul orei 22:50, bărbatul a incendiat acelaşi autoturism, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.700 de euro. În documentarea activității infracționale, poliţiştii Biroului Investigații Criminale beneficiat de sprijinul poliţiştilor Biroului de Analiză a Informațiilor Hunedoara și al celor al Serviciului de Operațiuni Speciale Hunedoara”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Bărbatul a fost reţinut şi fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

comentarii

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.