Elevă de 14 ani dată dispărută de familie

Miercuri, în jurul orei 22:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din comuna Șoimuş cu privire la faptul că, la data 28.10.2020, în jurul orei 14:00, minora CHITUȚĂ IOANA ADELINA (foto), de 14 ani, din satul Bejan, comuna Șoimuș, (aflată în plasament) a plecat de la domiciliu către un liceu din Deva, unde a participat la orele de antrenament sportiv, iar la ora 18.00 aceasta trebuia să revină la domiciliu, însă nu a mai ajuns.
În urma investigațiilor, poliţiştii au stabilit faptul că minora a părăsit antrenamentul în jurul orei 17.00, înainte de finalizarea cursului, motivând că trebuie să viziteze o rudă (deplasându-se într-o direcție necunoscută).
În cursul anului 2020, minora a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, la diferite adrese.
Minora are aproximativ 1,65 metri, constituție atletică, aproximativ 50 de kg., păr vopsit roșcat de lungime medie, ochi căprui, are ca semn distinctiv o aluniță în frunte, iar la data plecării era îmbrăcată cu o geacă din material de culoare neagră cu glugă și blăniță, pantaloni de culoare neagră şi pantofi sport, de culoare albă.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.
Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

IPJ Hunedoara

comentarii

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.