A murit bărbatul jefuit de un hoț de buzunare, după mai mai multe zile de suferință

Un hunedorean în vârstă de 67 de ani, din Vulcan, adus în stare gravă în seara de 16 noiembrie la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce a fost victima unui tâlhar, a murit după mai mult de o săptămână de suferinţă.

Agresorul său, în vârstă de 22 de ani, şi el din localitate, a fost reţinut de poliţişti marţi, pentru 24 de ore, însă magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis lăsarea acestuia în libertate, cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Tânărul nu este la prima infracţiune, fiind reţinut şi în trecut pentru tâlhărie.

Incidentul s-a petrecut în seara de 16 noiembrie, pe Strada Preparaţiei, din Vulcan.

„Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că părţii vătămate (un bărbat în vârstă de 67 de ani, care se afla în stare de ebrietate) i-a fost sustras din buzunar un portofel în care acesta avea o sumă de bani şi cartea de identitate. Victima a încercat să îl oprească pe cel care i-a sustras portofelul, însă acesta s-a smucit pentru a-şi asigura scăparea, context în care victima a căzut şi s-a lovit la cap, suferind leziuni care i-au pus în pericol viaţa”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Vârstnicul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani de către un echipaj de specialitate, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au identificat prezumtivul autor al infracţiunii de tâlhărie calificată. Acesta este un tânăr de 22 de ani, din municipiul Vulcan, faţă de care poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore”, preciza, marţi, reprezentantul IPJ Hunedoara.

Ancheta a fost îngreunată de faptul că victima nu a putut furniza informaţii anchetatorilor, fiind adus în comă la spital, iar prietenul care se afla cu acesta era în stare avansată de ebrietate.

comentarii

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.